Message d'erreur

  • Notice : Undefined offset: 0 dans _getNidParent() (ligne 120 dans /home/users5/i/interromania/www/sites/all/modules/interRomania/ir_exercices/templates/theme.inc).
  • Notice : Trying to get property of non-object dans _getNidParent() (ligne 120 dans /home/users5/i/interromania/www/sites/all/modules/interRomania/ir_exercices/templates/theme.inc).

Ducumentu
CAN OLESA (CARRER D'EN MORAY)

CAN OLESA

CAN OLESA

Per les intenses relacions comercials que Mallorca duia amb els estats italians durant el segle XVI (que es prolongaren el XVII i el XVIII), les noves orientacions arquitectòniques del renaixement italià tengueren influència sobre la construcció de les cases senyorials mallorquines. Una mostra d'aquesta influència és Can Olesa, feta construir per la família Descós en el segle XVI. La façana presenta la tradicional divisió en tres plantes i mostra una rica ornamentació renaixentista. El portal principal és d'arc rodó adovellat, i les finestres de la planta baixa tenen columnes renaixentistes, amb anella en el terç inferior. La clastra assoleix una bella harmonia en la combinació dels diferents elements arquitectònics i en la integració dels diversos estils artístics.