Message d'erreur

  • Notice : Undefined offset: 0 dans _getNidParent() (ligne 120 dans /home/users5/i/interromania/www/sites/all/modules/interRomania/ir_exercices/templates/theme.inc).
  • Notice : Trying to get property of non-object dans _getNidParent() (ligne 120 dans /home/users5/i/interromania/www/sites/all/modules/interRomania/ir_exercices/templates/theme.inc).

Ducumentu
La Calobra

La Calobra és un dels racons més bells i insòlits de la costa de ponent de Mallorca, on la muntanya i la mar, d'una transparència i netedat impressionants, s'ajunten amb formes extraordinàries dels penya-segats gegantins. A la Calobra hi desemboca el torrent de Pareis, que corre 4 km entre penyals de 300 i 400 m d'altura, com a continuació del torrent de Lluc i el del Gorg Blau, units a l'Entreforc. Quan arribam a la Calobra, per una carretera d'infinita ziga-zaga que salva un desnivell de més de mil metres, el més interessant és arribar a la desembocadura del torrent per un túnel d'uns 200 metres excavat dins la roca amb una sola obertura a la mar.